Projector startade redan 1993 som en av de första digital byråerna i Sverige. I dag är vi en strategisk reklambyrå men vårt digitala arv har format vår syn på kommunikation.

Att vara istället för att visa, att samtala istället för att övertala, att bjuda in istället för att bjuda ut. Det är några av de saker vi lärt oss fungerar bäst om man vill hitta in i människors hjärtan. Att få människor att tycka om och vilja interagera med våra kunders varumärken är också något vi brinner för. Vi tror nämligen att reklam som är omtyckt och kreativ också är effektiv. Håller du med?

Varmt välkommen till oss på Projector.

Några ord

Om reklam

Vi tror att människor är intelligenta varelser som gör sina egna val och att samspelet mellan människor och varumärken är nyckeln till att lyckas. Reklam kan vara underhållande, lockande, tänkvärd, upplysande, givande eller användbar. Den kan vara fysisk, digital eller rörlig, den kan komma i ett litet eller stort format, vara påkostad eller förtjänad. Vilka förutsättningar som än finns så ger vi all kärlek och respekt i alla våra uppdrag för att hitta den optimala vägen fram till ett värdefullt resultat för våra uppdragsgivare och för dem som kommer att ta del av reklamen.

Om att jobba ihop

För att nå de bästa resultaten jobbar vi gärna nära ihop. I sammansvetsade team delar strateger, kreatörer, utvecklare och producenter sina tankar, idéer och sin kunskap. Vi ser gärna att våra uppdragsgivare är delaktiga från insiktsarbete och strategi, till koncept och innehåll. Vi tror att tydliga gemensamma mål och en öppen och bra relation är receptet på framgångsrika projekt och långsiktiga värden. Med genomtänkta strategier och aktiva redaktionsråd har vi en metod för att hantera det snabba och oförutsedda likaväl som det långsiktiga och affärskritiska.

Om vad vi gör

För att veta vad man behöver göra, måste man också veta vart man ska. Så det är alltid det första vi frågar våra kunder när de kommer till oss. Ibland är det kristallklart, ibland är det något vi hjälps åt att definiera, ibland blir det en riktig aha-upplevelse. När vi vet vad kommunikationen ska åstadkomma handlar det om att ta fram starka koncept och idéer som har kraft att nå fram. Vi planerar och genomför aktiviteter som sedan utvärderas och itereras. Vår utgångspunkt är att reklam kan ta sitt uttryck i vilken form som helst så länge den är intressant och relevant för mottagaren.

Om vårt erbjudande

Strategi
Varumärkesstrategi, kommunikationsstrategi, socialmediestrategi, analys och research

Kreation
Konceptutveckling, varumärkesidentitet, grafisk identitet, sälj- och varumärkesbyggande aktiviteter, utveckling av digitala tjänster, appar, sajter

Produktion
Profilprogram, designmanual, rörlig media, onlinekampanjer, social media, programmering, implementation

 

Vill du veta mer? Kontakta Clara Laurent via epost eller ring på 070 - 882 84 68

Våra kunder